Binnenzonwering

Ook voor binnenzonwering bent u bij John Sweere Wonen aan het juiste adres.
In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan binnenzonwering van transparant tot verduisterend.
Van een subtiele plissé, een decoratief duo rolgordijn tot een robuuste houten 50 mm. jaloezie.

Vertikale lamelgordijnen

Vertikale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte vertikale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam-deur combinaties, lichtkoepels, erkers en toogramen. Nieuw te verkrijgen in, 250mm, 70mm en 89mm.

Vlinder jaloezieën

De lamellen van de Jaloezie bestaan uit dubbelgevouwen banen textiel met de vouw aan de interieurzijde. Zijn de lamellen uitgevouwen dan oogt de vlinderjaloezie als een plissé gordijn. Zijn de lamellen niet uitgevouwen dan oogt de vlindergordijn als een horizontale jaloezie.

Duo rolgordijnen

Dubbel bijzonder zijn de duo rolgordijnen, die bestaan uit een dubbele laag stof. Door de stoflagen te bewegen bepaal je zelf de lichtinval in huis. De stof is verkrijgbaar in verschillende stofstructuren en kleuren. Nieuw zijn de xl en de xxl banen in 25mm en 40mm.

Rolgordijnen

Houd je van naturel of juist van kleurrijk? De collectie rolgordijnen kent bijzondere kleuren en uit de natuur geinspireerde stoffen. In deze collectie vind je altijd een rolgordijn dat bij je past. Ook in paneel, inbetween stoffen te verkrijgen. Kijk dan ook bij Inside stoffen.

Plissé

De collectie biedt lichtdoorlatende, transparante en geheel verduisterende stoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres, zijn de parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen. Deze zorgen voor extra zon- en warmtewering. Kies stofeigenschappen die bij jouw situatie passen.

Horizontale jaloezieën

Naast veel zilver, wit en natureltinten bevat de collectie ook veel opvallende kleuren, dessins en structuren. Helemaal bijzonder zijn de handgeschilderde lamellen en de lamellen in hoogglans. Met een design boven- en onderbak of door het toepassen van ladderband maak je jouw horizontale jaloezie extra bijzonder. Te verkrijgen in 16mm, 25mm, 35mm, 65mm en 70mm.