Raambekleding

John Sweere is uw raamdecoratie specialist.
In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan raambekleding stoffen van transparant tot verduisterend.
Daar kunnen we u ook voorzien van ideeën en advies.

Inbetween

Inbetween betekend "er tussen in" hiermee word bedoeld dat de dikte van de stof tussen vitrage en overgordijnstof in zit. De gordijnstof kent enige transparantie. Onze inbetween gordijnen zijn in 140 br. en kamerhoog, 280 tot 320 cm. te verkrijgen.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van groot belang. Kamerhoge stoffen, hangen zonder naden voor uw raam. Ook zijn de stoffen op 140 Br. te verkrijgen zodat u de stof op ieder gewenste hoogte kunt verkrijgen.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn decoratief en kunnen gebruikt worden bij vensters, maar ook voor bijvoorbeeld scheidingswanden, coulissen en als wanddecoratie. Ze kunnen verschoven worden door middel van een trekstang of een koord. De rails is verkrijgbaar in wit of aluminium. De stoffen zijn door middel van klittenband eenvoudig af te nemen en te monteren.

Vouwgordijnen

De collectie kent neutrale stoffen, maar ook stoffen met karakteristieke structuren en dessins. Je hebt de keuze uit een transparante, halftransparante of dichte stof. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt met oog voor detail. Wil je een vouwgordijn zonder baleinen, een vouwgordijn met baleinen of juist een gevoerd vouwgordijn voor jouw slaapkamer?

Vitrage's

Geschikt voor elk type raam en verkrijgbaar in talloze kleuren zodat het exact bij uw interieur past. Samen met de overgordijnen kan vitrage een geheel vormen. Dit kan een bepalend element in uw interieur zijn.