Vloerbedekking

Vloerbedekking geeft een warme uitstraling brengt rust en intimiteit in huis en is heerlijk comfortabel aan je voeten, is in diverse kleurstellingen en dessins, leverbaar in 400cm. en 500cm. breedte.
Een vinyl vloer is slijtvast, duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud, leverbaar in 200, 300, 400cm. breedte.

Luspool

Tapijt is er ook in een speelse gemêleerde frisé kwaliteit. Het hoge poolinzetgewicht geeft het tapijt een luxe uitstraling en een rijke grip. Het kleurenpalet van dit tapijt is trendy met een variatie van naturel tinten, warme actuele kleuren en nieuwe uitbundige kleuren. Bonaparte Scala is een praktisch en sterk vuilverhullend tapijt.

Luspool (Sisallook)

Door zijn strakke lijnenspel en opmerkelijke structuur is dit tapijt duidelijk en dominant aanwezig. Een ware eye catcher. Op het eerste gezicht heeft het tapijt een sisallook, zeker in de wat meer natuurlijke kleurtonen. Pas bij nadere beschouwing is te zien dat het een echte luspoolstructuur heeft van 100% polyamide kwaliteitsgarens. Robuust en toch zacht. Met z’n grote lus voelt het tapijt bijzonder stevig aan.

Gesneden pool

Dit tapijt is een strakke gesneden pool kwaliteit met een fraaie touch. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige polyamide garens in combinatie met een modieus kleurenpalet van 16 zorgvuldig geselecteerde tinten heeft dit tapijt heeft iets te bieden voor allerlei woonstijlen en spreekt het hierdoor een brede groep consumenten aan. Dit tapijt is daarnaast ook verkrijgbaar op 500 cm breed waardoor een mooie, egale en naadloos gelegde vloer eenvoudig te realiseren is.

Gesneden pool

Dit tapijt heeft een vlot uiterlijk dat ook luxe in zich herbergt. Het heeft onmiskenbaar gevoel voor stijl. Het licht gemêleerde kleurpalet is met 16 nieuwe tinten trendy, modieus en volledig bij de tijd. Helder, uitgesproken en overal toepasbaar. Is leverbaar op zowel 400 cm als 500 cm breedte.